重要なお知らせ:商品の販売再開について

誠に申し訳ございませんが、現在Ricotta Cheesecakeは完売となっております。
多くの方々からのご注文に感謝申し上げます。
販売再開予定日は 5月18日(土)となります。

お待たせしてしまい申し訳ございませんが、
ぜひその際に再度ご注文いただけますようお願い申し上げます。

Ricotta Cheesecake, リコッタチーズケーキ、北海道チーズケーキ

Pre-sale special price Original Ricotta Cheesecake

To commemorate the new release of Ricotta Cheesecake until September 30th, we will offer a special price to the first 150 customers!

Please try Ricotta Cheesecake on this occasion.

* Scheduled to start shipping at the end of September

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Cheesecake, チーズケーキ、カプチーノ

About

Ricotta cheesecake is a popular dessert with a long history in Italy.

The origin of ricotta cheesecake is said to be the evolution of the ancient Roman sweet dish.

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Two Ricotta Cheesecake boxes for family and friends

Gifts

Wrapping Italian food culture with Japanese tradition.
It will be sent in a traditional Japanese paulownia box.

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ファットリアビオ北海道

Fattoria Bio Hokkaido

The cheese masters of "Fattoria Bio", a farm in southern Italy with the world's highest history and technology in cheese production, encountered the world's highest quality Hokkaido milk and moved to Hokkaido to make the best cheese.

It all started with a small step,

First attempt in Japan...

That is Fattoria Bio Hokkaido.

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Ricotta Cheesecake美味しい食べ方

保存

Ricotta Cheesecakeは、
冷凍でお送りいたします。

お召し上がり前は、
冷凍庫で保管してください。

Ricotta Cheesecake, リコッタチーズケーキ、北海道チーズケーキ

お召し上がり方

箱から取り出し冷蔵庫で3時間。
柔らかい食感がお好きな方は、
更に2時間冷蔵庫で解凍を。
2回の異なる食感で
リコッタの美味しさを
より味わっていただけます。

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