重要なお知らせ
平素よりRicotta Cheesecakeをご利用いただきありがとうございます。
誠に勝手ながら下記の期間を夏期休業とさせて頂きます。期間:2025年8月10日(日)から2025年8月17日(日)
また、休業前のご注文の最終受付は8月7日(木)の15:00までとさせて頂き、最終出荷は8月9日(土)になります。
*お日付指定は8月12日まで可能です。8月18日よりご注文の受付を順次開始致します。皆様のご注文を心よりお待ち申し上げております。

Pre-sale special price Original Ricotta Cheesecake
To commemorate the new release of Ricotta Cheesecake until September 30th, we will offer a special price to the first 150 customers!
Please try Ricotta Cheesecake on this occasion.
* Scheduled to start shipping at the end of September

About
Ricotta cheesecake is a popular dessert with a long history in Italy.
The origin of ricotta cheesecake is said to be the evolution of the ancient Roman sweet dish.

Gifts
Wrapping Italian food culture with Japanese tradition.
It will be sent in a traditional Japanese paulownia box.

Fattoria Bio Hokkaido
The cheese masters of "Fattoria Bio", a farm in southern Italy with the world's highest history and technology in cheese production, encountered the world's highest quality Hokkaido milk and moved to Hokkaido to make the best cheese.
It all started with a small step,
First attempt in Japan...
That is Fattoria Bio Hokkaido.
Ricotta Cheesecake美味しい食べ方

保存
Ricotta Cheesecakeは、
冷凍でお送りいたします。
お召し上がり前は、
冷凍庫で保管してください。

お召し上がり方
箱から取り出し、
3時間冷蔵解凍していただくと
アイスケーキのような
食感になります。
更に3時間以上
解凍していただくと、
テリーヌのような食感で
リコッタチーズの美味しさを
より味わっていただけます。